Top
Library
Log out
Login
Cancel suggest
Search Result Details
Previous
Next
ドイツ菓子図鑑
お菓子の由来と作り方 伝統からモダンまで、知っておきたいドイツ菓子102選
誠文堂新光社 2018.7
森本 智子
∥著
(0 reviews)
Holdings: 1
Checked Out: 0
Available for Loan: 1
Holds: 0
Reserve
Add to My Bookshelf
My Rating
Update
Delete
Write My Review
Holdings
Details
Other Sites
Reviews
Item Status
市立図書館 <112226980>
Available / 一般室一般 / / /596.65/モ/ / None
Detailed Information
ISBN-10
4-416-61801-1
ISBN-13
978-4-416-61801-1
Title (Kana)
ドイツ カシ ズカン
Author (Kana)
モリモト トモコ
NDC
596.65
Price
¥2500
Size
21cm
Number of Pages
239p
Related Subject
菓子
Abstract
バウムクーヘン、シュトレンをはじめ、日本でも親しまれている菓子のふるさと、ドイツ。100余種のドイツ菓子について、その由来や背景にあるストーリーをレシピとともに紹介する。ドイツ菓子にちなんだコラムも満載。
Author Profile
ドイツ食品普及協会代表。株式会社エルフェン代表取締役。ドイツのビアソムリエ資格「ドゥーメンス・アカデミー・ビアソムリエ」取得。著書に「ドイツパン大全」など。
Reference Sites
CALIL
There are no patron reviews.
(c) 2018 Library
Return
Calendar
Info
Account
Add to My Bookshelf
To-read
Currently-reading
Read
Rating
Rate from 0 and 5 in 0.5 increments.
Tap [Submit] after you have modified your rating.
Submit
Close
Write My Review
Available / 一般室一般 / / /596.65/モ/ / None