Top

IizukaCityLibrary

Login

Search Result Details
Previous Next
はじめよう!ノンアルコール
  • 6つのアプローチでつくる、飲食店のためのドリンクレシピ109
  • 柴田書店 2020.9
  • 岩倉 久恵∥ほか著 柴田書店∥編
  • (0 reviews)
Holdings: 3 Checked Out: 2
Available for Loan: 1 Holds: 0
Add to Book list
Item Status
飯塚図書館 <0113430961>
Available / 一般開架 / / /596.7/ハ/  / None
ちくほ図書館 <0310365846>
Checked Out / 一般開架 / / /596.7/ハ/  / None
穂波図書館 <0210351607>
Checked Out / 一般開架 / / /596.7/ハ/  / None
Detailed Information
ISBN-10 4-388-06325-3
ISBN-13 978-4-388-06325-3
Title (Kana) ハジメヨウ ノン アルコール
Subtitle (Kana) ムッツ ノ アプローチ デ ツクル インショクテン ノ タメ ノ ドリンク レシピ ヒャクキュウ
Author (Kana) イワクラ ヒサエ
Author (Kana) シバタ ショテン
NDC 596.7
Price ¥2200
Publisher (Kana) シバタ ショテン
Size 23cm
Number of Pages 127p
Related Subject 飲み物
Abstract ノンアルコールドリンクは、勝ち抜く飲食店の必須アイテム。「市販品を混ぜるだけ」「自家製のドリンクベース」「ノンアルコールカクテル」といった6つのアプローチを提案し、そのレシピとアイデアを紹介する。
Author Profile 東京浅草「La Maison du 一升 vin」女将。飲食店の開業、業務委託などを手がける株式会社ケトルなどを運営。日本ソムリエ協会認定ソムリエ。SSI認定唎酒師。
There are no patron reviews.

Add to Book list

To-read Currently-reading Read

Rating

Rate from 0 and 5 in 0.5 increments.
Tap [Submit] after you have modified your rating.