Top
MokaCityLibrary
Log out
Login
Cancel suggest
Search Result Details
Previous
Next
はじめての和食えほん 夏のごちそうつくろう
文溪堂 2020.7
柳原 尚之
∥著
近藤 圭恵
∥絵
(0 reviews)
Holdings: 1
Checked Out: 0
Available for Loan: 1
Holds: 0
Add to My cart
Add to Book list
My Rating
Update
Delete
Write My Review
Holdings
Details
Reviews
Item Status
NISIKAN <820028025>
Available / 児童新着 / / /596/ヤ/ / None
Detailed Information
ISBN-10
4-7999-0346-9
ISBN-13
978-4-7999-0346-9
Title (Kana)
ハジメテ ノ ワショク エホン ナツ ノ ゴチソウ ツクロウ
Author (Kana)
ヤナギハラ ナオユキ
Author (Kana)
コンドウ ヨシエ
NDC
596.21
Price
¥1400
Publisher (Kana)
ブンケイドウ
Size
23×23cm
Number of Pages
31p
Related Subject
料理(日本)
Related Study
日本料理
Related Study Kana
ニホン リョウリ
Related Study
しょう油
Related Study Kana
ショウユ
Related Study
発酵
Related Study Kana
ハッコウ
Related Study
肉じゃが
Related Study Kana
ニクジャガ
Related Study
酢の物
Related Study Kana
スノモノ
Related Study
そうめん
Related Study Kana
ソウメン
Related Study
卵料理
Related Study Kana
タマゴリョウリ
Related Study
魚料理
Related Study Kana
サカナリョウリ
Related Study
汁もの
Related Study Kana
シルモノ
Related Study
肉料理
Related Study Kana
ニクリョウリ
Related Study
発酵食品
Related Study Kana
ハッコウ ショクヒン
Related Study
野菜料理
Related Study Kana
ヤサイ リョウリ
Related Study
和菓子
Related Study Kana
ワガシ
Abstract
旬の食べものでおいしい和食! 日本人が古くから受けついできた料理「和食」の知識を学びながら、夏においしい和食のごちそうづくりに挑戦しよう! 楽しいお話と10のレシピが一緒になった本。はじめての和食づくりに最適。
AbstractForChildren
和食のことならなんでも教えてくれる尚之(なおゆき)先生といっしょに、夏においしい10のごちそうをつくろう!「きゅうりともずくの酢(す)のもの」「七夕そうめん」「焼きなすのとりあんかけ」などのつくり方をイラストでわかりやすく紹介(しょうかい)。「和食Q&A」ものっているよ。
Author Profile
1979年生まれ。東京農業大学で発酵食品学を学ぶ。江戸懐石近茶流嗣家。柳原料理教室副主宰。著書に「和食をつくろう!」シリーズなど。
There are no patron reviews.
(c) 2014 Moka City Library
Return
Calendar
Info
Account
Add to Book list
To-read
Currently-reading
Read
Rating
Rate from 0 and 5 in 0.5 increments.
Tap [Submit] after you have modified your rating.
Submit
Close
Write My Review
Available / 児童新着 / / /596/ヤ/ / None